Zorgplatform Nursing.nl

De wortels van MixCom Online liggen in de gezondheidszorg en de uitgeverijwereld. In de afgelopen 21 jaar hebben wij voor klanten in beide branches vele honderden websites ontwikkeld, van zeer eenvoudig tot uiterst gecompliceerd. Een aantal van de uitgeverijen waarvoor wij werken zijn actief in de medische sector. En dat is dubbel plezier, vooral wanneer er veel maatwerk moet worden geleverd. Een prachtig voorbeeld is de geheel vernieuwde website van het vakblad Nursing. Nursing is het meest gelezen vakblad voor verpleegkundigen. De website (www.nursing.nl) is een zeer belangrijk onderdeel van de informatievoorziening en biedt verdieping, blogs, dagelijkse actuele berichtgeving en informatie over congressen, nascholing en vacatures.

Werkwijze

Bij de ontwikkeling van de website is een grote groep collega’s van MixCom en van de opdrachtgever betrokken geweest. We werkten met de Scrum-methode en het hele project was opgedeeld in korte sprints. Mede dankzij deze werkwijze, die door MixCom nu al twee jaar wordt gebruikt, kon de opdracht binnen de overeengekomen planning en naar tevredenheid van de klant worden afgerond.

Multisiteplatform

Nursing.nl heeft als basis een multisiteplatform (de specialiteit van MixCom Online) waarop nog drie andere websites zijn gerealiseerd: