Nieuws

SEO copywriting workshops een succes!

Door april 29, 2014 Reageren niet mogelijk

Onlangs zijn we gestart met het geven van workshops aan onze klanten. De eerste pilot van 3 sessies is met enthousiasme ontvangen. We zijn begonnen met een SEO copywriting workshop en zullen binnenkort workshops inplannen over verschillende andere onderwerpen om onze kennis verder met onze klanten te kunnen delen.

De workshops zijn bedoeld om onze klanten zelf meer kennis te geven maar ook om onze samenwerking nog verder te versterken. De workshops kunnen uiteraard ook worden gevolgd door niet-klanten van de MixCom Media Group, van hen vragen we een kleine vergoeding voor de workshop.

Wat houden de workshops in?

In de workshops bespreken we in de ochtend eerst een stuk theorie, waar ook alle ruimte is voor vragen. Daarna gaan we in de middag actief aan de slag met de kennis die ’s ochtends behandeld is.

Daarmee zorgen we dat de kennis beter blijft hangen, en u direct uw brandende vragen aan de experts kunt stellen.

Reacties van de deelnemers

  • “Erg praktisch en enthousiasmerend”
  • “Nuttig, helder en fijn voor ons om inzicht te hebben in zaken die wij nog kunnen doen om onze doelgroep te bereiken”
  • “Ik heb er nog steeds enorm veel aan, ik ben nu veel bewuster bezig met de tussenkopjes” 

Wilt u ook een workshop volgen?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u ook een workshop volgen? We hebben de volgende workshops binnenkort al op het programma staan:

Heeft u interesse in een andere workshop? Laat ons dan via dit formulier weten voor welke workshop u interesse heeft. We houden u dan op de hoogte van de data.