AlgemeenEvenementenMarketingNieuwsPublish

Succesvolle Gezondheidsbeurs voor gezondNU

Door februari 8, 2018 oktober 2nd, 2018 Reageren niet mogelijk

Het magazine gezondNU kijkt terug op vier drukke en succesvolle dagen op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Er werden cadeaus uitgedeeld aan trouwe abonnees, mensen sloten een jaarabonnement af voor gezondNU-print en talloze mensen schreven zich in voor de nieuwsbrief.

De beurs, inmiddels alweer editie numero 11, opende op 1 februari haar deuren in Utrecht en trok in vier dagen tijd ruim 42.833 duizend bezoekers. Voor gezondNU is de beurs een perfect moment om zich te presenteren aan nieuwe abonnees en bestaande abonnees in de watten te leggen met een cadeau.

Bij de stand van gezondNU was het gezellig druk en bij vlagen héél druk! De aanbieding dit jaar was een jaarabonnement gezondNU in combinatie met de boeken Krachtvoer van Hetty Crèvecoeur, Kook, Voeding als medicijn – allemaal eigen titels van de MixCom Publish. Ook konden mensen kiezen voor een goedgevulde goodiebag en een blender winnen.

De Nationale Gezondheidsbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement voor consumenten die geïnteresseerd zijn in gezond leven en een gezonde leefstijl. Dat is te zien in de talloze merken en bedrijven die zich hier presenteren; massage, ontspanning, voeding en sport – alle facetten van een gezonde leefstijl komen aan bod.

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.