arrow

Cursussen en e-learning

Onder de naam gezondNU Academy volgen klanten van gezondNU cursussen in print en via e-learning. Ook voor derden ontwikkelt MixCom Publishing zulke programma’s. De thema’s voeding, psyche, gezondheid en slank zijn onze specialiteiten. Voor cursusinstituut NTI ontwikkelde MixCom publishing de schriftelijke cursus ‘Gezonde Voeding’. Stap voor stap leren cursisten wat voeding voor hun gezondheid kan betekenen. En minstens zo belangrijk: hoe ze het geleerde in de praktijk kunnen toepassen. De redacteuren van MixCom Publishing kunnen als geen ander informatie opdienen in hapklare brokken. Duizenden deelnemers sloten daarom de cursus ‘Gezonde Voeding’ al succesvol af.

Workshops

Praktisch, kleine groepen, op locatie, bevlogen sprekers. Dat zijn de succesvolle ingrediënten van de workshops van gezondNU. MixCom publishing organiseert deze workshops ook in samenwerking met partners van gezondNU.

image description

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.