arrow

Adverteren in gezondNU

gezondNU is al meer dan 50 jaar het grootste onafhankelijke magazine over voeding, bewegen, verzorging, psyche en gezondheid. gezondNU werkt samen met een grote groep artsen en wetenschappers, brengt de nieuwste medische ontwikkelingen in kaart en maakt duidelijk wat deze voor de lezer betekenen. Via inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU haar lezers gezond te blijven. gezondNU volgt niet maar leidt en duidt, is eerlijk en concreet. Regelmatig zijn artikelen in gezondNU voor andere media basis van berichtgeving. Lezers plaatsen hun blad op een voetstuk.

Adverteren in het magazine

Er zijn een legio aan mogelijkheden voor het adverteren in het magazine gezondNU, bijvoorbeeld: Redactionele specials, gesponsorde specials of advertorials.

Meer weten over het adverteren in gezondNU?

Online adverteren

Op gezondNU.nl zijn er gemiddeld per maand 220.000 paginaweergaves, daarnaast kunt u op verschillende posities op de website of in de nieuwsbrief adverteren.

Meer weten over online adverteren op gezondNU.nl?

Cross-mediale campagnes

De beste manier om uw doelgroep te bereiken is een combinatie van adverteren in print en online. Elementen die in een voorstel verwerkt kunnen worden: redactioneel umfeld, positie van advertentie, nieuwsbrief, facebook acties.

Meer weten over online én offline adverteren?

image description

Kunnen we u van dienst zijn?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.