Nieuws

Wanted: Drupal developer

De arbeidsmarkt voor hoogopgeleide programmeurs is al een paar jaar zeer krap. Het is een economische zekerheid dat in een dergelijke markt partijen ontstaan die op jacht gaan naar de schaarse werknemers, ze in dienst nemen en ze vervolgens met een flinke vergoeding  weer verhuren aan ICT-bedrijven zoals MixCom Online.

Op zich is daar niets mis mee, de markt is vrij, maar bij MixCom streven we er toch naar om de programmeurs zelf in dienst te hebben. Dat verlaagt de kostprijs en daar doen onze opdrachtgevers weer hun voordeel mee. Een ander voordeel is dat we de betreffende medewerker zelf verder kunnen opleiden en dat er veel interne kennis over de klanten en de producten ontstaat.

Deze week zijn we daarom een speciale actie gestart om onze nieuwe vacatures te kunnen invullen:  een beloning van 1.000 euro voor degene die een Drupal-programmeur weet te interesseren voor ons bedrijf. De beloning wordt uitgekeerd na de aanstelling en na de proefperiode. Ook sollicitanten die zichzelf “aangeven” ontvangen deze beloning, tegen de zelfde voorwaarde.

Meer info over deze aanbieding van MixCom? Neem dan contact op met Esau Boen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op eboen@mixcom.nl.