Nieuws

Wij lopen mee met CARE

Door juni 22, 2015 Reageren niet mogelijk

Vanaf vandaag, 22 juni, kun je MixCom Publish volgen voor de actie Walk In Her Shoes van CARE. In de komende week loopt de redactie een aantal kilometers om aandacht te vragen voor het goede doel van CARE.

De lopers houden een blog bij waarin ze de lezers meenemen in hun avonturen en maken hiermee anderen enthousiast om ook mee te doen. De blogs worden dagelijks gepubliceerd op de website www.gezondNU.nl.

Wie lopen er mee?

Om iedereen alvast een beetje nieuwsgierig te maken, hebben een aantal lopers van MixCom zichzelf alvast voorgesteld via social media:

Gebke-grootGebke Verhoeven wil graag samen met haar kids de vijf kilometer lopen. “Met twee kids is het passen en meten om alle agenda’s van mij als werkende moeder en alle activiteiten van zoon en dochter te matchen. Stel je voor dat ik ook nog eens vijf kilometer moest lopen om even water te halen?”Marleen-grootMarleen Besselsen houdt van wandelen en neemt ons dan ook mee naar de prachtige natuur van Parc Naturel Régional du Vercors, een beschermd natuurgebied in Zuid-Frankrijk.
Toon-grootToon van Druenen is gisteren al van start gegaan en liep van zijn huis in Haarlem naar de Dam in Amsterdam. Hij heeft dit vastgelegd op foto’s en kun je terug bekijken op de website. Inspireer jezelf hiermee om ook een ludieke actie op te zetten!Jose-grootJosé Leeuwenkamp is helemáál niet van het wandelen, maar ook zij doet mee! “Mag ik mezelf voorstellen als ‘echt de meest luie persoon van de gezondNU-redactie?”
Lian van Doorn gaat op pad en neemt mee: een rugzak vol met flesjes appelsap. “Hoe is het om met zoveel kilo te wandelen? De sapjes deel ik uit aan andere wandelaars.”

Inschrijven

Wil je ook meedoen aan de actie Walk In Her Shoes? Je kunt je eigen persoonlijke pagina aanmaken zodat familie en vrienden je kunnen volgen. Inschrijven kost €10,-. Na je inschrijving ontvang je van CARE een welkomstpakket met stappenteller, een boekje met tips, schoenveters* en een armbandje om iedereen te laten zien dat jij loopt voor Walk In Her Shoes. Ja, ik schrijf mij in.

Wil je niet zelf lopen, maar wel steunen? Sponsor dan het team van MixCom.

CARE is een klant van MixCom en we wensen ze heel veel succes met de actie!