Nieuws

Zwolle is blij met MixCom

Zwolle is met 125.709 inwoners de 19e stad van Nederland, maar staat al enkele jaren steevast in Elseviers top 5 economische toplocaties in Nederland. De stad is ook een snelle groeier op het gebied van internet en wil nummer één worden op het gebied van e-commerce. Hierbij wil Zwolle nauw gaan samenwerken met de omliggende gemeenten.

Uiteraard horen bij een dergelijk voornemen de nodige passende teksten. Het gaat er immers vooral om bedrijven aan te trekken uit andere steden en regio’s. In deze teksten worden voorbeelden genoemd van succesvolle voorgangers. En – u raadt het al – in dit selecte gezelschap bevindt zich ook MixCom Media Group. Citaat:

“Mediabedrijf MixCom, dat zich richt op web- en app-ontwikkeling, ging in 2014 al met 52 medewerkers van Lelystad naar Zwolle.”

Zwolle is dus blij met ons en wij zijn blij met Zwolle. We hebben in de bijna drie jaar dat we er nu zitten, onze klantenkring sterk kunnen uitbreiden. Met bedrijven uit Zwolle en omgeving, maar vooral uit andere delen van Nederland. Zwolle blijkt centraler te liggen dan doorgaans wordt gedacht….

Meer info over de diensten van MixCom? Neemt u dan contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.