AgriVer

Van merkverhaal naar impactvolle bedrijfsvideo

Creatie / Videomarketing / Storytelling

Wie is AgriVer?

AgriVer is een onderlinge verzekeraar voor gewassen in de open teelt en voor de glastuinbouw. Het is opgericht door boeren en tuinders in 1892 en is de grootste onderlinge verzekeraar van Nederland in deze sectoren. De mensen die er werken hebben affiniteit met de agrarische wereld en veel kennis over de onderlinge verzekeringen.

We hebben voor AgriVer ook de huisstijl en website ontwikkeld. Meer weten hierover? Klik hier

De vraag

AgriVer krijgt vaak vragen over hun verzekeringsaanbod. Een bedrijfsvideo helpt om dit helder en duidelijk verhaal te vertellen. Een video waarin zowel de kernwaarden als hun verzekeringsaanbod binnen ‘open teelt’ en ‘glastuinbouw’ in de spotlights worden gezet. . 

Onze aanpak

Eerst inventariseerden we samen met AgriVer het doel, de boodschap en de te bereiken doelgroep. Met deze informatie in gedachten hebben we een storyboard en voice-over ontwikkeld om zo een heldere verhaallijn te produceren.

Hierna gingen we door naar de volgende stap: de voorbereiding van de opnamedag. De locaties, modellen en props werden geregeld en vastgelegd.  

Gedurende de opnamedag volgden Wim Verhaar, accountmanager bij AgriVer. We bezochten samen met hem verschillende telers en legden de dag vanuit diverse invalshoeken vast: vanuit de lucht met dronebeelden tot in de kas zelf. Om de kernwaarden persoonlijk en toegankelijkheid extra te benadrukken, werd Wim geïnterviewd. Met veel passie vertelde hij over AgriVer en hoe zij klanten helpen met een passend verzekeringspakket. 

Het resultaat

Een video die een uniek inkijkje geeft in een dag uit het leven van een verzekeringsadviseur bij AgriVer. Als kijker ontdek je de veelzijdigheid van AgriVer, ervaart de nauwe band die er is met klanten en de toegankelijkheid van de verzekeraar. De kernwaarden en het merkverhaal komen tot leven in deze bedrijfsvideo. Benieuwd? Bekijk ‘m snel! 👇

“Wij zijn blij met de video die MixCom voor ons heeft ontwikkeld. Het laat ons merkverhaal en kernwaarden goed zien. We gebruiken het veel voor bedrijfspresentaties en social media.”

Cor Knoppers - Commercieel medewerker binnendienst AgriVer B.A.

Jouw merkverhaal vertellen met een bedrijfsvideo?