AlgemeenContentNieuwsPublish

Lekker in je Vel – nieuw merk van MixCom Publish – maakte vliegende start

Door oktober 12, 2018 januari 4th, 2019 Reageren niet mogelijk

De geneeskunde ontdekt leefstijl steeds meer als medicijn bij diabetes, hoge bloeddruk en een ongunstig cholesterol. Maar helaas schrijft geen arts in Nederland een leefstijlrecept voor. Lekker in je Vel, een uitgave van MixCom Publish, springt in dat gat. De nieuwsbrief bevat content die speciaal wordt geschreven voor dit soort aandoeningen en weet de brug te slaan tussen leefstijl en medicijn.

Meer dan een miljoen Nederlanders heeft diabetes, zes miljoen mensen een hoge bloeddruk (een op de drie Nederlanders!) en vier miljoen een ongunstig cholesterolgehalte (bijna een kwart van de Nederlanders). Voor al die kwalen kan een andere leefstijl een medicijn zijn; door anders te eten, bewegen, slapen en ontspannen kunnen deze ernstige aandoeningen worden verminderd.

Maar hoe weet je wat werkt? Hoe scheidt je kaf van koren tussen alle goedbedoelde informatie die je hoort en leest? Op die vragen geeft de nieuwsbrief Lekker in je Vel een antwoord.

De content van Lekker in je Vel wordt gemaakt door de redactie van MixCom Publish, ook de uitgever van gezondNU, Het Vitaminen- en Mineralenboek en Lekker Gezond. Ook deze merken leggen een duidelijke en inspirerende link tussen relevante medische informatie en een gezonde leefstijl. Met deze nieuwe titel gaat de uitgeverij inhoudelijk een stap verder: hoe kan een gezonde leefstijl een medicijn worden?

De eerste nieuwsbrief werd verstuurd op 26 september aan duizenden ingeschreven abonnees en sloeg enorm aan. Het openingsartikel (10 tips uit je keukenkastje tegen een hoge bloeddruk) stormde direct de top-tien in van best-gelezen artikelen van die maand.

MixCom Publish bouwt na deze vliegende start de komende maanden verder aan het nieuwe merk Lekker in je Vel. Wil je je eigen doelgroep verbinden met die van Lekker in je Vel? Neem contact op met Jörgen Korthagen op nummer 038 303 10 52 of per e-mail op jkorthagen@mixcom.nl.