arrow

MixCom Online

MixCom is een fullservice internetbureau & mediabureau in Zwolle (Overijssel) met jarenlange ervaring in het maken van Drupal en WordPress websites. Wij zijn deskundig op het gebied van maatwerk applicaties, SEO (Zoekmachine-optimalisatie), SEA en conversie-optimalisatie. Daarnaast steunen wij de open source community, onder andere door mee te werken aan de ontwikkeling van Drupal en WordPress en het uitbrengen van publiek beschikbare plugins en modules.

U wilt een website of webshop laten maken voor uw product of bedrijf, goed vindbaar en gekoppeld aan social media? Een contentplatform ontwikkelen voor een groot publiek? Een e-learningomgeving opzetten? Een app laten ontwikkelen? Uw content vermarkten? MixCom is uw partner, of lees eerst verder over deze onderwerpen.

Websites

Wij werken een idee uit tot een volledige online oplossing. Al 15 jaar ontwikkelen wij websites voor topbedrijven in onder andere de uitgeefsector, gezondheidsmarkt en farmacie. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes bij de ontwikkeling van uw website, platform of online magazine. MixCom heeft een no-nonsense instelling en de kennis om met u mee te groeien, van een simpele eerste website tot websites voor een miljoenenpubliek. Lees verder over onze websites.

Apps

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Uit onderzoek blijkt dat apps vaker en langer worden gebruikt dan mobiele websites. Met een goede app hebt u dagelijks de aandacht van uw doelgroep. Lees verder over onze apps. 

e-Detailer

Een detail aid is een folder of brochure die een vertegenwoordiger of artsenbezoeker visueel ondersteunt in zijn gesprek met zijn klant. De laatste jaren worden deze steeds vaker in digitale vorm uitgebracht. Zo’n detail aid wordt daarom een e-Detailer genoemd. Een e-Detailer is een interactieve presentatie waarmee u op een spannende manier informatie over uw bedrijf, product of dienst aan uw klant kunt presenteren. Lees verder over onze e-Detailer. 

Medische content

Om bezoekers naar uw website te halen en hun aandacht vast te houden, moet uw website voorzien zijn van actuele informatie. Dit geldt zeker in de medische sector. Bent u geïnteresseerd in onze medische content?

E-learning

Het online volgen van een opleiding of cursus is een flexibele leervorm die aansluit bij de ontwikkelingen van internet en werken op afstand. MixCom Online heeft voor haar klanten tientallen cursussen ontwikkeld op basis van Drupal of WordPress. Wij integreren de e-learningomgeving die we ontwikkelen naadloos in uw website. Onze e-learningomgevingen zijn overal te gebruiken: op desktop, laptop, tablet of smartphone. Lees verder over onze e-learning systemen.

Geïnteresseerd in onze producten?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CONTACTGEGEVENS

Branderweg 5a,
8042 PD Zwolle
T.
038 – 303 10 50
F.
038 – 303 10 79
E.
info@mixcom.nl
Postbus 7032,
8007 HA Zwolle
KVK
39072249

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen.

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web- en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en contentproducties.